Sposób przygotowania

Z mąki, jajek, mleka , wody, soli robimy ciasto naleśnikowe , z przygotowanego ciasta na patelni z kawałkiem słoniny usmażyć naleśniki . Pieczarki umyć pokroić w drobną kosteczkę , cebulę drobno posiekać , pieczarki wraz z cebulą usmażyć w rondelku z odrobiną tłuszczu doprawić sola pieprzem . Na usmażonych naleśnikach położyć po plasterku szynki a potem farsz pieczarkowo cebulowy I te naleśniki zwijamy w ruloniki , przekładamy do naczynia żaroodpornego posypać startym serem , całość zalać rozmąconą śmietaną i przez ok. pół godziny zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 200 st.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam zapiekane
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !