Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al-dente,odcedzamy.Rzeżuchę siekamy a ser ścieramy na tarce o małych oczkach.Cebulę kroimy w kostkę i szklimy na rozgrzanym oleju.Doprawiamy.Warzywa dusimy 25 min.Wlewamy przecier pomidorowy wymieszany z małą ilością wody.Mieszamy i dusimy 5 min.Sosem polewamy jeszcze gorący makaron.Posypujemy serem i rzeżuchą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ale świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Batonik-XXL

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Zdrowy i smaczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !