Sposób przygotowania

Królika kroimy w kawałki.Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę.Wino,sok i oliwę mieszamy z majerankiem,czosnkiem i rozmarynem.Przyprawiamy pieprzem i solą.Mięsko wkładamy na brytfankę,wlewamy zalewę i schładzamy około 12 godz.Królika pieczemy 2 godziny.Podajemy z ziemniakami.Możemy posypać ziołami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyśmienite jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    powiedziałabym nawet,że wykwintne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Bardzo lubię królika
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Batonik-XXL

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !