Sposób przygotowania

Mięsko kroimy w małą kostkę,smażymy na oleju wymieszanym z przyprawą do gyrosa.Kapustę kroimy w paski,a paprykę w kostkę.Pieczarki wraz z cebulą kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju.Wsypujemy kapustę,kukurydzę i paprykę.Mieszamy z mięsem i smażymy około 3 min.CIASTO:mąkę,żółtka,margarynę,mleko i drożdże zagniatamy i odkładamy do wyrośnięcia.Wałkujemy i wykrawamy dużej wielkości krążki.Nakładamy farsz i lepimy pierogi.Smażymy w głębokim oleju.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Brzmi dobrze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacyjny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    mogą być pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    sporo pracy ale pewnie warto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    zgadzam sie że duzo pracy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszą być pyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pierogi na bogato
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agus1

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agus1

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !