Sposób przygotowania

Włoszczyznę oczyszczamy i kroimy potem podgotować w małej ilości wody dodać sól i odrobinę cukru . Filety pokroić na równe kawałki , posolić posypać mąką , następnie zwinąć je i spiąć wykałaczką . I tak przygotowane filety gotować w jarzynowym wywarze ok 20 minut na małym ogniu. Potem wyjmujemy filety układamy je na półmisku polać stopionym masłem i posiekanym jajkiem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    taką rybkę z wielką ochotom bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacyjny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !