Sposób przygotowania

Odfiletowanego łososia bez skóry wypłukać , osuszyć , pokroić na szerokie paski , posypać solą , pieprzem , polać sokiem z cytryny i lekko podsmażyć na masełku potem przekładamy na talerze . Na pozostałym tłuszczu zeszklić cebulę i oprószyć kurkumą , wlać kremówkę i mieszając dusić razem 2 minuty . Przyprawić sos do smaku solą i pieprzem , wymieszać z serkiem potem dodać rybę i jeszcze chwilkę dusimy . Ugotowany makaron wymieszać z sosem i parmezanem . a całość ładnie możemy udekorować świeżymi listkami bazylii.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    Uwielbiam łososia- a z serkiem smakuje znakomicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !