Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z selera marynowanego, brzoskwiń i polędwicy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler marynowany 330 ml
polędwica 25 dag
majonez 3 łyżki
mieszanka ziaren 2 łyżki
pierpz kolorowy do smaku
brzoskwinie 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z selera marynowanego, brzoskwiń i polędwicy

Seler odcedzić z zalewy, przełożyć do miski, z brzoskwiń ściągnąć skórkę, przekroić, wyciągnąć pestki, zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, brzoskwinię pokroić w drobną kostkę, dodać majonez, doprawić pieprzem i wymieszać posypać 2 łyżkami mieszanki ziaren ( słonecznika, siemienia lnianego i sezamu), wstawić do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia47-47 11.06.2011 15:38
pycha
pioge7 11.06.2011 15:28
musi być pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak