Składniki:
korzenie chrzanu - kupując zwróćmy uwagę aby był świeży, jędrny i nie miał uszkodzeń spowodowanych działalnością owadów | 3-4 |
cukier, szczypta soli | do smaku: |
szkl. dobrej, wiejskiej śmietany | 0,5-1 |
ocet jabłkowy | kilka łyżek |
korzenie chrzanu - kupując zwróćmy uwagę aby był świeży, jędrny i nie miał uszkodzeń spowodowanych działalnością owadów | 3-4 |
cukier, szczypta soli | do smaku: |
szkl. dobrej, wiejskiej śmietany | 0,5-1 |
ocet jabłkowy | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: