Sposób przygotowania

Ogórek i rzodkiewki umyć i pokroić w kostkę ze skórką.Szczypiorek posiekać.Pomidor przekroić na pół,wyciąć środek i pokroić w kostkę.Na patelni rozgrzać masło wlać roztrzepane jajka,dodać pokrojone warzywa i smażyć ,aż się jajka zetną.Pod koniec smażenia dodać szczypiorek .leciutko posolić.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kolorowo i smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara35

    Takiej jajecznicy jeszcze nie jadłam - świetny pomysł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawa wersja jajecznicy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszna,a jeszcze lepsza jak kto? zrobi....
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    super smaczny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    prosta, smaczna i na prawdę kolorowa po prostu pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !