Sposób przygotowania

Wodę zagotować, wyłączyć gaz. Do wody wrzucić makaron i przykryć. Po 3-4 minutach odcedzić. Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Dodać do niej pokrojone w półplasterki pieczarki, podsmażyć, przyprawić solą czosnkową i pieprzem. Do pieczarek wrzucić makaron, wlać sos sojowy, zamieszać. Dodać serek i śmietanę. Minutę podsmażać. Podawać posypane pokrojonymi pomidorkami i rzeżuchą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Super przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    zjadłoby się
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ależ ten makaron musiał być pyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !