Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z włoskiej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1 szt
filet z kurczaka 500 gram
czosnek 4 ząbki
cebula 1 szt
marchewka 3-4 szt
por 1/2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z włoskiej kapusty

Mięso umyć ,osuszyć i pokroić w kostkę.Przesmażyć na oliwie.Czosnek i cebule posiekać drobno i dodać do mięsa.Marchewkę obrać i pokroić w cienkie słupki i również dodać do mięsa.Na koniec dodać poszatkowaną kapustę i pokrojonego w plasterki pora.Wszystko razem gotować do miękkości.Można w razie potrzeby dodać 1 szklankę bulionu.Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 07.05.2013 09:16
Super przepis
Motorek 31.10.2012 09:54
smaczna
misia53 02.10.2012 11:58
taki lekki ,powiedziałabym dietetyczny bigosik ....extra!
Krystyna32 07.09.2012 10:44
extra
LuKaSz4761 24.10.2011 08:13
Super
jeta72 24.07.2011 19:22
pyszniutka
Izabela28 05.07.2011 21:37
smaczne:)
IZABELA29 27.06.2011 10:37
każdemu błąd zdarzyć się może.
barbara11561 11.06.2011 11:01
W kradł się błąd bo powinno być \"bigos\" a nie sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak