Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroić na prostokąty, kiwi posiekać na małe kawałki i wymieszać z serem twarogowym oraz łyżką jogurtu. Układać nadzienie równomiernie na środku przez całą dlygość i zwijać równo jak rulonik. Potem posmarować białkiem. Piec w temp 200 stopni na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł, zapisuję do wypróbowania.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Lubię przepisy z wykorzystaniem ciasta francuskiego, a Twoja propozycja zapowiada się przepysznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    Oo wspaniałe śniadanko!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !