Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier cytrynowy z rumem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cytryna 0.5 szt
cukier puder 10 dkg
olejek rumowy 0.5 szt
woda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier cytrynowy z rumem

Sok z wyciśniętej połówki cytryny utrzeć z cukrem pudrem na gładką masę po czym dodać wymieszany z wodą olejek rumowy i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 21.05.2012 12:42
super
Ada-Gaba 29.04.2012 08:33
świetny przepis
Betka 28.04.2012 09:16
fajny!;)
KasiaK90 15.12.2011 08:11
super
malaczarna23 31.08.2011 13:32
bardzo fajny
Juleczka20 10.07.2011 21:46
super:)
Małgorzata113 11.06.2011 10:00
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak