Sposób przygotowania

1.Obieramy marchewke
2.kroimy w cienkie paski
3.lub plasterki
4.smażymy w głębokim tłuszczu, lub w piekarniku ( wtedy skrapiamy marchew oliwą)i smażymy/ pieczemy aż się zrumienią
5.odsączamy na papierowym ręczniku.

Naprawdę to jest pyszne!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    mężowi dałam spróbować i nie wiedział że to marchewka jest - był zaskoczony smakiem:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    świetny pomysł, bardzo fajnie pokazałaś wszystko na zdjęciach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Dziękuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Dziękuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    takich jeszcze nie próbowałam ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monia79

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale ciekawe:) Chyba wypróbuję:)
  • 2
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    Wypróbuję :) jadłam kiedyś chrupki marchewkowe i były pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    ciekawe. jeszcze czegoś takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Lubię, podobnie jak z buraków, ale do tej pory kupowałem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    z buraków nie jadłam jeszcze - muszę wypróbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !