Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Imbirowo-miodowe udka z kurczaka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udka z kurczaka 5 sztuk
tłuszcz do smażenia
miód 2 łyżki
imbir 1/2 łyżeczka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Imbirowo-miodowe udka z kurczaka

Mięso oczyszczamy. Miód mieszamy z imbirem i nacieramy nim mięso. Odstawiamy do lodówki na około 2 godziny. Smażymy na wolnym ogniu, na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiek1 11.06.2011 22:00
Ciekawa propozycja:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak