Sposób przygotowania

Golonki mocno zarumienić z każdej strony na rozgrzanym oleju.Przygotować bulion z kostek,dodając cynamon, gożdziki i pieprz.w tak przygotowanym wywarze gotować golonki do miękkości.W końcowej fazie gotowania dolać piwo i gotować dalej pod przykryciem.Golonkę serwować na drobno pokrojonej sałacie lodowej z musztardą francuską.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    z cynamonem nigdy nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    musze przyznać że dość orginalna, ale na pewno super smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja za cynamonem nie przepadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawy smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    inaczej, ale ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być bardzo smaczne, nie może być inaczej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z cynamonem nigdy nie próbowałam a warto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z cynamonem nigdy nie próbowałam a warto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z cynamonem nigdy nie próbowałam a warto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pomysłowa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    takiej jeszcze nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !