Składniki:
bulion drobiowy | 2 l |
włoszczyzna | 1 pęczek |
kalafior | 1 sztuka |
makaron muszelki | 20 dag |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
koperek | 1 pęczek |
mąka | 1 1/2 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz |
bulion drobiowy | 2 l |
włoszczyzna | 1 pęczek |
kalafior | 1 sztuka |
makaron muszelki | 20 dag |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
koperek | 1 pęczek |
mąka | 1 1/2 łyżka |
śmietana | 3 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: