Sposób przygotowania

Pory przeciąć wzdłuż na pół i zalać wrzątkiem, dodać sól oraz cukier, zagotować. Ostudzić i ułożyć na półmisku. Bułkę tartą podsmażyć na patelni wraz z masłem. Polać pory.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ja też;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Na to nie wpadłam- brawo
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jadłam było smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    extra pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !