Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane białym serem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 50 dkg
twarożek 12,5 dkg
chrzan świeży 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane białym serem.

Pieczarki umyć pod bieżącą wodą,osuszyć i odciąć korzonki(zostawić tylko kapelusze).Twarożek wymieszać z chrzanem i -jeśli trzeba-doprawić do smaku solą.Do każdego kapelusza nałożyć łyżeczkę masy serowo chrzanowej.Na rozłożonych na półmiskach liściach sałaty ułożyć pieczarki,przybrać ćwiartkami pomidora i gałązkami natki pietruszki,schłodzić w lodówce(30 min.)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 06.03.2012 19:56
pyszności
Justyna87 19.02.2012 10:40
super
annamariakowalczyk3 16.06.2010 22:09
pycha..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak