Sposób przygotowania

Pieczarki umyć pod bieżącą wodą,osuszyć i odciąć korzonki(zostawić tylko kapelusze).Twarożek wymieszać z chrzanem i -jeśli trzeba-doprawić do smaku solą.Do każdego kapelusza nałożyć łyżeczkę masy serowo chrzanowej.Na rozłożonych na półmiskach liściach sałaty ułożyć pieczarki,przybrać ćwiartkami pomidora i gałązkami natki pietruszki,schłodzić w lodówce(30 min.)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pycha..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !