Sposób przygotowania

Buraki ugotować, ostudzić i obrać ze skórki. Zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać chrzan oraz sól, ocet, cukier i kminek. Dolać odrobinę przegotowanej wody.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam,też robię z chrzanem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robiłam takie na święta, były pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacyjny smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    lubie takie pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !