Sposób przygotowania

Mąkę przesiekać z masłem, dodać jajko, żółtko, sól oraz odrobinę gałki muszkatołowej. Wyrobić ciasto i odstawić na godzinę do lodówki. Ciastem wyłożyć małe foremki i upiec na złoty kolor. Wyjąć ciastka z foremek. Masło utrzeć z tuńczykiem i serem, doprawić do smaku pieprzem i dodać połowę orzechów włoskiech. Babeczki napełnić farszem i posypać orzechami włoskimi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam tuńczyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam tuńczyka-pycha;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo pysznie się zapowiadają te babeczki z tuńczykiem:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zawsze babeczki na słodko a tu proszę odmiana
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawi mnie te nadzienie,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !