Sposób przygotowania

Drożdże rozetrzeć z cukrem, a następnie dodać wszystkie składniki i wyrobić ciasto. Gdy ciasto zacznie \"pulchnieć\" rozwałkować na grubość 1 cm. Wyciąć kółka szklanką, w kieliszkiem dziurki w środku. Przykryć ściereczką i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Smażyć jak pączki. Jeszcze gorące obtaczać w cukrze pudrze.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    bbbb. smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    dawno nie robiłam a bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajne oponki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !