Sposób przygotowania

Kiełbasy kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju.Cebulkę kroimy w kostkę i wrzucamy do kiełbasek.Czosnek przeciskamy przez praskę. Wrzucamy do kiełbasek razem z liśćmi laurowymi i zielem .Podlewamy wodą,wrzucamy kostkę bulionową i doprawiamy.Dusimy około 10 min.Na koniec posypujemy koperkiem.Sosem możemy polać ziemniaki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    myslę, że super też do makaronu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !