Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki śledziowe

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 80 dag
oliwa 4 łyżki
kincentrat pomidorowy 3 łyżki
sok z cytryny 1 sztuka
papryka marynowana 10 dag
aól
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
śledzie w oleju 80 (płaty)

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki śledziowe

Płaty śledziowe osuszyć osuszyć papierowym. Cebulę pokroić w piórka, zeszklić na oliwie, dodać koncentrat pomidorowy, sok z cytryny, wymieszać i przesmażyć 5 minut. Doprawić solą, pieprzem. Na każdym płacie położyć cebulę oraz kawałek papryki. Zwinąć w ruloniki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 11.10.2013 13:48
bardzo lubię :-)
madzialena19 03.06.2013 21:16
Dobre koreczki śledziowe.
anulka69 14.02.2012 12:51
lubię śledzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak