Sposób przygotowania

Ser,szynkę,ogórki i papryki kroimy w grubszą kostkę.Pomidorki przekrawamy na pół.Kabanosy kroimy na kawałki.Pieczarki trzeba odsączyć z zalewy.Spód kapusty ścinamy i układamy kapustę na talerzu lub na tacce.Wszystkie składniki nadziewamy dowolnie na wykałaczki i wbijamy je w kapustę.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    to co moje pociechy lubią ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny pomysł.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetny jeżyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !