Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy w paski, z mąki i piwa wyrabiamy ciasto dodając przyprawy. Paski z piersi maczamy w cieście i smażymy w oleju (jak frytki). Mięsko super, podawane praktycznie do wszystkiego. Polecam.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    fajna nazwa :) uwielbiam je!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    nieraz jadłam ale,że \"krokodylki\" to po raz pierwszy słyszę ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajny przepis. A do mięska jakiś pikantny sosik. Przekryzka w sam raz na mecz lub ciekawy film.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    FAJNE
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    prosty i latwy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !