Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok - źródło żelaza

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

botwinka 1 pęczek
pietruszka 3 pęczki
sól szczypta
cukier szczypta
sok z cytryny kilka kropel

Przepis i sposób przygotowania na: Sok - źródło żelaza

Pietruszkę i botwinkę rozdrobnić na miazgę, dodać wodę wrzącą, tyle,by przykryła warzywa. Doprawić do smaku i skropić sokiem z cytryny.Poczekać aż naciągnie, przecedzić i wystudzić. Pić 1/2 szklanki dziennie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 27.01.2012 07:28
?wietnie zrobione
edyta44 13.10.2011 10:06
wyglada fajnie i mam nadzieje ze tez tak smakuje
Gosia32
Gosia32 21.06.2011 08:05
fajny
pioge7 18.06.2011 19:44
wspaniałę
iwa643 12.06.2011 08:21
zdrowiutki
jolita 11.06.2011 10:14
mniam mniam
aginaa 11.06.2011 09:49
samo zdrowie
Josef1 11.06.2011 08:20
bardzo zdrowy
novita26 11.06.2011 07:42
mniam
agnieszka214 11.06.2011 07:25
pyszny
mehia 10.06.2011 19:56
apetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak