Sposób przygotowania

Mięso oczyścić i pokroić w grubszą kostkę.Obsypać mocno przyprawą i polać olejem.Wymieszać i schłodzić w lodówce najlepiej przez noc.Pieczarki oczyścić i przekroić na pół.Ziemniaki obrać ugotować w osolonej wodzie.Wystudzić i pokroić na kawałki.Na patyki do szaszłyków nabijać na przemian mięso,ziemniaki i pieczarki.Piec na grillu ok.30 minut od czasu do czasu obrócić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pomysłowo i tanio
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    w oszczędnej wersji
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich jeszcze nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny pomysł na szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !