Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę , cebule również , podsmażyć to w garnku , potem zalać bulionem i gotować pod przykryciem. W między czasie ziemniaki pokroić w kostkę , jarzyny rozmrozić , listki pietruszki posiekać . Po 30 minutach gotowania wywaru dodajemy ziemniaki oraz jarzyny , doprawiamy do smaku i gotujemy jeszcze 15 minut. A przed podaniem zupę możemy już posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !