Sposób przygotowania

kalafior obgotowywujemy w wodzie z solą , następnie każdą różyczkę panierujemy jak kotleta i pieczemy na maśle do zrumienienia

Komentarze

  • 19
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    smak zupełnie inny niż taki gotowany :)
  • 19
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jeszcze można posypać szczypiorkiem i koperkiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Ale narobiłaś mi smaka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    gdzie ja teraz kupie kalafior lece szukac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    robię identyczny kalafior

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !