Sposób przygotowania

Ubijamy bialka z cukrem na sztywno, do ubitych bialek dodajmey na przemian po trachu maki i zoltka, ubijajac na wolnych obrotach. Jezeli chemy by ciast nam wyroslo i miec 2 biszkopty dodajmy 1 lyzeczke proszku do pieczenia. Przelewamy do tortownicy i pieczemy w 180 stopniach ok 20 min. Kremowke ubijamy z 1 lyzka cukru, dodajmy ostudzona galaretke i przelewamy na biszkopt, ukladamy truskawki i do lodowki na 1 godzine.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Piękny i pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Roksana3

    pychota:) ślinka cieknie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    aż chce się jeść :) pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !