Sposób przygotowania

Z udek wyjmujemy kosci i sciagamy skore. Udka posypujemy przyprawa do drobiu. Po drobno kroimy i podsmazamy na lyzce masla na patelni, pod koniec przprawiamy i dodajemy rozgnieciony zabek czosnku. Udka ukladamy na blaszce i pieczemy ok 20 min. Po tym czasie wyejmujemy, ukladamy na nich por i plasterek sera i zapiekamy jeszcze na 15 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj musi im byc cieplutko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !