Sposób przygotowania

Galaretkę przygotuj według instrukcji na opakowaniu. Odstaw by lekko stężała. Truskawki, osącz i zdejmij szypułki, przekrój na pół. Tężejącą galaretkę dokładnie wymieszaj z serkiem homogenizowanym i truskawkami. Niedużą blachę wyłóż połową herbatników. Zalej tężejącą masą, przykryj pozostałymi herbatnikami, lekko dociśnij. Wstaw na dwie godziny do lodówki, by pianka mocna zastygła.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    szybkie, proste i...dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !