Sposób przygotowania

Bakłażana myjemy i kroimy w plastry posypujemy solą po to aby puścił sok. Po 15 minutach płuczemy i kroimy na cząstki i smażymy na oleju do miękkości. Gdy ostygnie dodajemy jogurt najlepiej aby to był gęsty , oliwę , solimy i pieprzymy. Całość miksujemy . Na koniec po zmiksowaniu do tej masy dodajemy orzechy rozdrobnione .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    jestem ciekawa tego smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    coś wpaniałego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !