Sposób przygotowania

Jabłka myjemy najpierw , kroimy na cząstki usuwamy gniazda nasienne i gotujemy do miękkości w niewielkiej ilości wody , gdy wystygną to miksujemy na mus , grzejemy go przez przez 12 godzin na minimalnym ogniu o grubym dnie . Od czasu do czasu przemieszajmy , możemy posłodzić ale najlepsza jest naturalna słodycz owoców. Gdy zawartość już będzie mniejsza i mus już zbrązowieje to znaczy że jest już gotowy . Na koniec już tylko wystarczy połączyć go z twarogiem i gotowe.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !