Sposób przygotowania

Szczypior szatkujemy i wrzucamy na rozgrzany olej. Smażymy około 10 minut po czym dodajemy jajka. Smażymy tak długo, aby żółtko było lekko ścięte. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotowe. Wybornie smakuje z ciepłymi tostami. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Szybkie i smaczne śniadanko!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    fajne zdjęcie ci wyszło
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię sobie na śniadanie,a co?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię sobie na śniadanie,a co?
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Faktycznie zdjęcie świetne ! A i jajka pewnie też )
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !