Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa chrzanowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szczypiorek
cebula biała
jabłko
sól
pieprz
chrzan 1\\2 szklanki
śmietana 12% 400 ml
woda 1\\2 l.
oliwa 2 łyżki
serek topiony z łosoiem
kabanos 150 g z łososia

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa chrzanowa

Wstawiamy wodę a gdy się zagotuje to wrzucamy ziele , listek , dodajemy zmiksowaną cebulę i jabłko bez skóry oraz pozostałe składniki oprócz szczypiorku i łososia . Gotujemy na małym ogniu przez pół godziny. Umyty szczypiorek posiekać i dopiero go dodać pod koniec gotowania razem z pokrojonym w plasterki kabanosem z łososia .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena34 04.01.2013 16:32
Nie jadłam,ale kiedys musze zrobic
Marzena34 04.01.2013 16:32
Nie jadłam,ale kiedys musze zrobic
tatiana2 10.06.2011 10:51
Bardzo ciekawa zupa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak