Sposób przygotowania

Cebulę, paprykę i cukinię pokroić w kostkę. Wszystko razem poddusić na oleju. Dodać 2-3 łyżki koncentratu i 1/2 szklanki wody. Chwilę pogotować aż warzywa staną się miękkie. doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pangę rozmrozić, Podzielić na kawałki odpowiedniej wielkości. Oprószyć solą i pieprzem. Usmażyć na oleju dodając łyżkę masła. Odsączyć tłuszcz( np ręcznikiem papierowym). Skropić sokiem z cytryny.
Podawać z warzywami.


Smacznego:-))

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    ciekawy przepis:) zostawiam glosik:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !