Sposób przygotowania

# 1/2 kg mielonej baraniny
# 2 cebule
# 2 kaizerki
# 1 jajko
# 1/2 pęczka natki pietruszki
# sól
# pieprz

Wykonanie:
Do mięsa dodać startą na tarce cebulę, sól, pieprz, namoczone i wyciśnięte bułki, jajko oraz posiekaną natkę.Dokładnie wyrobić masę i formować małe kulki. Kłaść na ruszcie i opiekać ze wszystkich stron, podawać gorące z sałatkami.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    i skąd wziąć baraninę <myśli>?! szybciej na barana trafię,takiego na dwóch nogach:):)
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Beniu kto jak kto ale Ty zaedajesz to pytanie...... Przecież Ty masz wszystko : kurki , gaski, łosie , łososie... myślę ,że jeden baranek to nie problem dla Ciebie.....hihi....
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takie barany na dwóch nogach????o tych myślisz? tych to bez liku u mnie hahahahaha
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Beniu , na dwóch nogach są ciężkostrawne ..... lepiej już te rogatę....hihi....
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tylko baranka brak...
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    swietne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    za baraniną nie przepadam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !