Sposób przygotowania

Śmietanę wymieszać z przyprawami do smaku. Dodać startą skórkę z cytryny oraz sok z jednej połowy cytryny. Rybkę rozmrozić i pokroić w średniej wielkości kawałki. Podsmażyć na patelni ok 10 min. Po czym przewrócić i dodać sos. Dusić co jakiś czas przewracając. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam dania rybne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !