Sposób przygotowania

Kalarepki obrać i wydrążyć środki. Pierś z kurczaka zmielić, dodać ryż, jajko i doprawić do smaku solą oraz gałką muszkatołową. Napełnić kalarepki farszem. Podlać wody do połowy ich wysokości, przykryć i dusić ok. 30 min. Dodać masło wymieszane z mąką i wymieszać aby sos równomiernie zgęstniał.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    muszę wypróbować,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam kalarepki więc pewnie bardzo mi posmakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy takich nadziewanych nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !