Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z piersi kurczaka i wątróbek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt
wątróbki drobiowe 25 dag
jajko 1 szt
włoszczyzna mrożona 1 op
sól
mleko
bułka czerstwa 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z piersi kurczaka i wątróbek

Piersi rozbić. Wątróbki pokroić, dodać namoczoną w mleku i odciśnietą bułkę, wbić jajko i wszystko dokładnie wymieszać. Masę doprawić solą, pieprzem oraz tymiankiem i rozsmarować na rozbitej piersi, zwinąć i obwiązać nitką. Roladki wrzucić do wrzącego wywaru z włoszczyzny. Gotować na małym ogniu 30-40 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 20.08.2013 07:35
ciekawy pomysł
olkaaa 18.04.2013 07:24
super przepis
kate.500 02.02.2013 22:05
smaczny pomysl
Natalia/tubisiek 22.01.2013 12:50
nietypowe nadzienie ale brzmi fajnie
annagebalska 10.09.2012 09:37
ciekawy przepis
alaaa 31.05.2012 12:47
ciekawe te nadzienie
barbara11561 23.10.2011 13:52
pyszna
ankaryba 11.09.2011 16:52
pyszne
Anna141
Anna141 08.08.2011 10:05
smaczna
Magdalena1110 16.06.2011 07:12
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak