Sposób przygotowania

Rybę oczyścić, skropić sokiem z cytryny i posypać solą oraz pieprzem. Pokroić na kilkucentymetrowe dzwonki i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Pomidory i czosnek posiekać, wymieszać z oliwą i winem. Gotować na małym ogniu przez 30 min. Otrzymaną masą zalać ryby, posypać bułką tartą. Zapiekać 45 min. w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wow
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to może być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smakowicie brzmi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !