Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto.
Filety z ryby zmielić ,połączyć z bułką namoczoną w mleku.Seler obrać,zetrzeć na tarce o grubych oczkach i razem z posiekaną cebulą zeszklić na maśle.Połączyć z dorszem,jajkiem i wymieszać na jednolitą masę.Przyprawić do smaku solą i pieprzem.Ciasto rozwałkować i wykrawać szklanką krążki.Na każdy nakładać łyżkę farszu i dokładnie zlepiać brzegi.Gotować w osolonej wodzie.Polać tartą bułką zrumienioną na maśle.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich pierogów jeszcze nie jadłam.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a ja chętnie wypróbuję takie połączenie w farszu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawe nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawe nadzienie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetnypomysł na farsz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    warto spróbować pierogi z tym farszem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    w takiej wersji jeszcze nie jadłam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zszokowałaś mnie tym farszem
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy pomysl na farsz i jak ladnie ulepione pierozki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !