Sposób przygotowania

mięso opłukać,osuszyć i pokroić na kotlety.Posypać przyprawą do karkówki,polać keczupem i majonezem.Ułożyć na blaszce i zapiekać w piekarniku ok.1 godziny w temp.180 st.C.Ok.10 minut przed końcem pieczenia posypać startym serem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mogła bym je jeść codziennie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowite mięsko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    to coś dla mnie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczny sposób na mięso i wydaje się mało pracochłonny.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pyszne mięsko w ten sposób zrobione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !