Sposób przygotowania

Karkówkę umyć,osuszyć i pociąć na kotlety.Czosnek przecisnąć przez praskę,wymieszać z wszystkimi przyprawami i natrzeć mięso.Z Cytryny wycisnąć sok i skropić kotlety.Odstawić na ok.2 godziny.Kotlety smażyć na gorącym oleju na rumiano.Podawać z dzikim ryżem i warzywami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Super smakuje
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Właśnie czytałam ,że pyszna karkówka jest moczona albo w jogurcie albo w maslance ... muszę wypróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    jest przepyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie mięsko:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię taką karkóweczkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !