Sposób przygotowania

Owoce obieramy i kroimy na średniej wielkości kawałki.Nadziewamy na patyczki od szaszłyków na przemian.Smarujemy miodem połączonym z sokiem z cytryny i rumem.Kładziemy na grillu i pieczemy ,aż owoce będą brązowe.Często je obracamy i smarujemy resztą glazury.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zjadłabym z apetytem taki szaszłyczek
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł na kolacje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra sprawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !