Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

włoszczyzna
pierś z kurczaka
koper 2 pęczki
Kucharek przyprawa uniwersalna
śmietana
mąka 1 łyżeczka
ziemniaki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa

Pierś z kurczaka zalać wodą w garnku, gotować, włoszczyznę obrać, pokroić, koper posiekać i dodać do zupy. wsypać odrobinę kucharka. Gotować aż mięso będzie miękkie. 1,5 szklanki śmietany wymieszac z maka, wlać do garnka. Ziemniaki obrać, pokroić w kosteczkę i ugotować w oddzielnym garnku, dodac do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 30.04.2012 06:29
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak