Składniki:
ryż | 1 garść |
pieczarki | 10 małych kapeluszy |
kiełbasa śląska | 2 laski |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 1/3 kostki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
kapusta | 1/2 młoda |
ryż | 1 garść |
pieczarki | 10 małych kapeluszy |
kiełbasa śląska | 2 laski |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 1/3 kostki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
kapusta | 1/2 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: