Sposób przygotowania

Kopytka gotujemy wg wskazan na opakowaniu. Fasolke gotujemy na lekko półtwardo.
Na patelni wrzucamy pokrojony w kostke boczek i na małym ogniu wytapiamy go. Nadmiar tłuszczu mozemy odlac, ado boczku wrzucamy odcedzoną fasolke, kopytka, przyprawy, czosnek i smazymy razem pod przykryciem na małym ogniu przez 5 minut. Potem wyłaczył gaz i jeszcze to chwile dochodziło pod przykryciem.
Nie powiem zeby było mało kaloryczne ale naprawde dobre. Podał z kotlecikami z
kurczaka i sałatką.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    banditka

    kaloryczne ale apetycznie wygladaja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ŚWIETNE
  • 7
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Podobno mężczyźni to najlepsi kucharze:)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mężczyźni to mają nosa do tkaich potraw, u mnie t oobowiązkowo mężczyzna robi jajecznicę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zdolny ten Twój mężczyzna...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !